ACTIVITEITEN IN 2020


ACTIVITEITEN IN DE KERK VAN GEERVLIET

VERSIE VRIJDAG 21 AUGUSTUS 2020

IN DE MAANDEN AUGUSTUS EN SEPTEMBER IS DE KERK VOOR ACTIVITEITEN GESLOTEN. IN OKTOBER EN DECEMBER KAN EEN MUZIEKMIDDAG WORDEN GEORGANISEERD.


WANNEER HET ZOVER IS, GELDEN IN PRINCIPE DE VOLGENDE REGELS : U RESERVEERT EEN WEEK VOORAF VIA DE MAIL (J.PIETERBAAN@TELFORT.NL) EN ONTVANGT EEN BEVESTIGING VAN UW RESERVERING OF EEN MEDEDELING DAT ER GEEN BESCHIKBARE ZITPLAATSEN MEER ZIJN. WIE ZICH NIET FIT VOELT, BLIJFT THUIS. AFMELDEN IS NIET NOODZAKELIJK. AFSTAND HOUDEN IS VERPLICHT. U WORDT NAAR UW GERESERVEERDE PLAATS BEGELEID. GEBRUIK VAN DE TOILETTEN IS MOGELIJK. DE ACTIVITEITEN VINDEN PLAATS MET INACHTNEMING VAN DE ANDERHALVE METER-REGEL. DE KERK WORDT VOORAF EN TIJDENS DE CONCERTEN GOED GEVENTILEERD. U KUNT UW DONATIE BIJ DE AANVANG VAN DE CONCERTEN DEPONEREN IN DE GELE MELKBUS.


ZONDAG 13 DECEMBER 2020, 14.00 UUR : 227E GEERVLIETSE MUZIEKMIDDAG. "DE MUZIKALE VOORBEELDEN VOOR BEETHOVEN" . DOOR WELKE COMPONISTEN LIET BEETHOVEN ZICH INSPIREREN? ZANGRECITAL DOOR WALDIN ROES, SOPRAAN. AAN DE PIANO: JAN PIETER BAAN. MEDEWERKING WORDT VERLEEND DOOR KATARINA BANUSIC, FLUIT, EN LOUIS BAIJENS, CELLO. WERKEN VAN HANDEL, HAYDN, MOZART EN BEETHOVEN. TOEGANG, PROGRAMMABOEKJE EN CONSUMPTIES GRATIS. UW GIFT (MIN. 5 EURO) VOOR HET ONDERHOUD VAN DE KERK WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD. KERK OPEN : 13.00 UUR. RESERVERING VERPLICHT : J.PIETERBAAN@TELFORT.NL

***